$
TL
£
din

Gledajte svuda, kupujte kod nas. Nekretnine u Turskoj znače Stay Property.

Stay Property je turska građevinska kompanija za prodaju nekretnina. Naši projekti menjaju kvalitet života i rekreacije u svim okruzima Alanje i Istanbula.

Zahvaljujući nezi ugleda, ambicioznom planiranju i velikom iskustvu na tržištu nekretnina, naša kompanija ubrzano razvija i širi svoje vidike.

Glavna kancelarija stay property-a nalazi se u Alanji, imamo predstavništva  I u stranim državama koje posluju u Istanbulu, Dubaiju, Kijevu, Astani, Almati, Moskvi i Severnom Kipru.

U svim našim kancelarijama, kompanija primenjuje najviše standarde usluge prilikom kupovine i usluge nakon prodaje za kupce. Kupci nas obično kontaktiraju po preporuci onih koji  sarađuju sa nama već dugi niz godina.

U sklopu usluga kompanije, naši investitori imaju priliku da povećaju svoj portfolio nekretnina, pokrivajući vodeće oblasti u stranim zemljama.

Portfolio Stay Property sadrži najbolje ponude pravno čistih i proverenih nekretnina.

Pregled imovine
Ekskluzivni projekti i građevinski projekti
= 14
Nove zgrade u portfelju
> 450
Objekti sekundarne nepokretnosti
> 1000
Ekskluzivni projekti i građevinski projekti
= 14
Nove zgrade u portfelju
> 450
Objekti sekundarne nepokretnosti
> 1000
Pogledajte naše projekte
Povoljni uslovi za privatne i poslovne nekretnine. Stayproperty radi kao programer tri godine. Apartmani za svačiji ukus
Stay property radi kao programer tri godine.
Apartmani za svačiji ukus
Zašto kupci biraju Stay Property
1
Najpovoljniji uslovi na tržištu

Mi smo programer i agencija za nekretnine. Prodaja nepokretnosti vrši se bez posrednika. Savremene tehnologije i rešenja u građevinarstvu omogućavaju nam da ponudimo najbolje cene i odličan kvalitet.

2
Pravni pregled

Pre dodavanja objekta u bazu podataka kompanije, nekretnine prolaze obaveznu proveru pravne čistoće i stvarnog stanja. Možete biti sigurni u pouzdanost izabranog rešenja i sigurnost ulaganja.

3
Širok spektar nekretnina

U našem katalogu možete pronaći opcije za svaki ukus i budžet od malih apartmana do luksuznih penthausa, vila i vila na obali.

4
Puna podrška po sistemu ključ u ruke

Naši klijenti dobijaju mogućnost da u najkraćem roku registruju nekretninu bez brige o pravnim nijansama. Stručnjaci će se pobrinuti za sve poslove vezane za pravnu registraciju i pretprodajnu pripremu.

5
Besprekorna reputacija

Cenimo svoju reputaciju, stoga nudimo poštene i maksimalno transparentne uslove rada po nepromenljivo povoljnim uslovima. Maksimalna briga o kupcima nam je na prvom mestu.

6
Briga o potrošačima

Pružamo čitav niz postprodajnih usluga – od individualnog dizajna prostorija, nameštaja i kućnih aparata do pomoći oko preseljenja u Tursku, i uvek smo u kontaktu!

Recenzije o nama
Russia
Maverlini
2022 godine
Благодарность:
Zahvaljujem se agenciji Stay Property na pomoći u pronalaženju pristojne nekretnine u Turskoj - izabrani smo dvoetažni stan u Alanji - sa prekrasnim pogledom na planine i prirodu. Bio sam zadovoljan brzom i veoma udobnom transakcijom (sve naše želje su uzete u obzir - Sredozemno more se zaista nalazi manje od kilometra od našeg stambenog kompleksa, tu su i otvoreni parking i bazen).

Tokom transakcije nije bilo problema - menadžer Olga (posebno joj se zahvaljujemo na njenoj pristojnosti i otvorenosti) profesionalno nas je vodila kroz sve faze. Prošlo je mesec dana otkako smo se doselili – zadovoljni smo sa svime!"
Russia
Ekatrina
2022 godine
Благодарность:
Kupili smo stan u kompaniji Stay Property po preporuci, prezadovoljni smo! Od trenutka kontakta do potpisivanja ugovora bilo je samo pozitivnih momenata, menadžer koji je vrlo kompetentno ispratio transakciju i ažurno odgovorio na sva potrebna pitanja, takođe veoma dobri momci iz postprodajne službe! Preporučujem ovu kompaniju, sve mi se dopalo! Hvala vam puno za naš apartman pored mora!
Kazakhstan
Madina Bajbatirova
2022 godine
Благодарность:
Najbolja, poštena kompanija. Menadžeri su ljubazni, aktivni, veseli, profesionalci u svojoj oblasti. Najvažnije, razumne cene! Kupio sam stan tokom seminara. I inače, veoma mi je drago što smo otvorili filijalu u Kazahstanu. Ako budemo imali priliku, kupićemo još
Moscow
Anastasija Žukova
2021 godine
Благодарность:
22 oktobra 2021 moj prijatelj i ja smo kontaktirali agenciju za nekretnine StayProperty, u moskovskoj kancelariji nas je dočekala menadžerka Ekaterina. Dala nam je detaljne konsultacije o nekretninama u Turskoj (Alanja), rekla nam je o investitoru,o uslovima kupovine i plaćanja, o daljem davanju u zakup, o tehničkoj opremljenosti samih stanova i prednjeg dela, itd.. Prikazani su svi objekti na onlajn mapi. Konsultacije su bile odlične! Sve nam se mnogo dopalo! Izabrali smo dva apartmana, potpisali dva booking ugovora, platili 100 evra za svaku rezervaciju.

Ali nekoliko dana kasnije, moja devojka i ja smo sumnjali, pošto je ukupan iznos u kupoprodajnom ugovoru bio napisan u evrima. Nismo imali mogućnost da od ruskih banaka uzmemo celu ekvivalentnu sumu u rubljama na kredit, a plašili smo se da sklopimo ugovor u evrima, pošto rublja pada, inflacija raste, a primamo plate u rubljama. Danas je evro 85 rubalja, a za mesec dana može koštati 100 rubalja.
Obavestili smo menadžera da smo trenutno primorani da otkažemo kupovinu.

Agencija StayProperty nam je vratila po 100 evra koje smo platili za rezervaciju apartmana. Ovo govori o pristojnosti agencije, jer većina agencija za nekretnine ne vraća uplatu rezervacije u slučaju odbijanja kupovine.

Utisci o agenciji su bili najpozitivniji! Izražavamo našu zahvalnost menadžeru Ekaterini! Radujemo se daljoj saradnji!
Russia
Semjon Sumin
2021 godine
Благодарность:
Želimo da kažemo veliko hvala kompaniji Stay Property na pomoći u kupovini stana i kompletiranju svih dokumenata! Kompanija zapošljava ljubazan tim profesionalaca u svojoj oblasti, odgovornih ljudi, otvorenih za dijalog i rešavanje svih pitanja u bilo kojoj fazi kupovine kuće u najkraćem mogućem roku. Od prvog dana sa nama je počela da radi menadžer prodaje Ilona, veoma kompetentan specijalista - razgovarali su o našim željama i finansijskim mogućnostima.

Ona je jasno organizovala sve faze kupovine stana - poreski broj, banka, prevod dokumenata, prijem tapu, povezivanje brojila. Veliko hvala Umitu Kozaku – zameniku generalnog direktora na rešavanju važnih i veoma složenih pitanja.

Glavni princip kompanije Stay Property je da uvek deluje u interesu klijenta. I istina je! Menadžer postprodajnih usluga Olga je savršeno uradila svoj posao - povezali smo komunalije, internet, zastaklili balkon, kupili nameštaj i uređaje! Sve je super i super!

Toplo preporučujemo ovu kompaniju ako želite da brzo kupite stan u Antaliji, uzimajući u obzir sve vaše želje. Takođe na njihovom YouTube kanalu možete videti mnogo zanimljivih i korisnih stvari. Sjajni ste!
Russia
Ekatrin Tur
2021 godine
Благодарность:
Turska agencija za nekretnine. Veoma stilizovana kancelarija.Odlični menadžeri, sve znaju, bili su na seminaru i onda posebno došli da biramo stan. Rezervisano online. Uskoro idemo na info turneju da vidimo naše gradilište i upoznamo Alanju. San će se uskoro ostvariti.
Russia
Rodion Kabanin
2021 godine
Благодарность:
Odlična kompanija za nekretnine! Tražio sam stan u Alanji 3 meseca, podigao sam ga u Stay Property i kupio ga za 4 dana! Shvate klijenta na prvi pogled. Imao sam mnogo sreće sa menadžerkom Ilonom, koja se pokazala kao odličan specijalista, odmah je ponudila nekoliko dobrih stanova i odgovorila na najsavesnija pitanja! Veliko hvala njoj i celom timu Stay Property! 100% preporučujem svima.
Ukraine
Jana Zalenski
2021 год
Благодарность:
Želim da izrazim duboku zahvalnost kompaniji Stay Property, a posebno menadžeru Iloni na profesionalnosti, stručnosti i pristupu! Hvala vam puno na vašem YouTube kanalu! Lično iskustvo. Preporučujem!.
Russia
Ana
2021 godine
Благодарность:
Sjajni menadžeri devojaka. Veoma kompetentan. Velika baza nekretnina u Alanji. Veoma udobna, elegantna kancelarija. I ukusna kafa) Kupila sam na mreži. Čekamo izgradnju kompleksa.
Imate bilo kakvih pitanja?
Zakažite konsultacije sa iskusnim menadžerima koji će vam pomoći u izboru nekretnine
Saleh Al-Hammoud
Телефон:
Языки
arapski, turski, engleski, nemački
Ulyana Korkmaz
Телефон:
Языки
ukrajinski, ruski, engleski, turski
Yulia Lega
Телефон:
Языки
ruski, turski, engleski
Veronika Panfilenko
Телефон:
Языки
ukrajinski, ruski, engleski turski
Tijana Bradic
Телефон:
Языки
srpski, bosanski, grčki, engleski
...