$
TL
£
din

Exkluzivna prodaja

Želite da profitabilno prodate svoju imovinu u Turskoj, ali ne znate odakle da počnete? Ne želite da se bavite pretprodajom, oglašavanjem, pregledom i komunikacijom sa kupcima? Karakteristike klasifikacije stanovanja, proceduralni aspekti transakcije, priprema potrebne dokumentacije - sve ovo može biti zbunjujuće i dugotrajno?

Mi ćemo vam pomoći i pobrinuti se za sve!

Da biste započeli, popunite formular ispod da biste pružili osnovne informacije o sebi i imovini koju planirate da prodate. Menadžer Stay Property-a će vas kontaktirati da dobije detaljnije informacije.

Takođe možete kontaktirati naše stručnjake direktno na brojeve telefona naznačene na sajtu ili u bilo kom od naznačenih glasnika.

Potrebno je da navedete sledeće osnovne informacije o svojoj imovini:
- lokaciju imovine;
- spratnost, raspored i ukupna površina;
- podatke o kompleksu u kojem se stanovi nalaze: datum izgradnje, karakteristike infrastrukture, troškovi održavanja Aidata, udaljenost od mora.

Neophodan uslov je prisustvo TAPU ili saglasnost programera na dodeljivanje. Vi sami označavate iznos koji želite da dobijete na ruke. Danas ima više od 1000 objekata u portfelju Stay Property. Našim klijentima nudimo ne samo nove objekte ili objekte u izgradnji, već i sekundarne nekretnine od vlasnika.

Stručnjaci kompanije će izraditi vaš predlog u skladu sa najvišim standardima. Profesionalni portfolio menadžeri će se pobrinuti za kvalitetan dizajn vašeg predloga. Naša kompanija uvek ima veliki protok klijenata i potencijalnih kupaca vaše imovine. Kancelarije kompanije posluju u različitim zemljama i gradovima, mi ćemo obezbediti najkraće moguće vreme za isplativu prodaju vaše imovine.

Popunite prijavu da biste nam poslali detalje vaše nekretnine za prodaju.

Brz izbor nekretnina
Zakažite konsultacije sa iskusnim menadžerima koji će vam pomoći da uštedite ne samo novac, već i vreme.
Projekti Stay Property
Gradimo više od 20 godina. Ostavite zahtev i poslaćemo vam cenovnik
Imate bilo kakvih pitanja?
Zakažite konsultacije sa iskusnim menadžerima koji će vam pomoći u izboru nekretnine
Veronika Panfilenko
Телефон:
Языки
ukrajinski, ruski, engleski turski
Tijana Bradic
Телефон:
Языки
srpski, bosanski, grčki, engleski
Saleh Al-Hammoud
Телефон:
Языки
arapski, turski, engleski, nemački
Yulia Lega
Телефон:
Языки
ruski, turski, engleski
Ulyana Korkmaz
Телефон:
Языки
ukrajinski, ruski, engleski, turski
...