Online kupovina

Da li ste već izabrali nekretninu u Turskoj i planirali da je kupite, ali nemate dovoljno vremena za celo putovanje? Licencirana agencija za nekretnine i razvojna kompanija Stay Property pomoći će vam da sklopite posao na daljinu!

Šema kupovine na mreži

Procedura za izbor i kupovinu nekretnina u Turskoj na mreži je jednostavna, legalna, sigurna i ne zahteva posebnu obuku.

1. Izbor objekta
Odabiremo objekte na osnovu vaših kriterijuma pretrage i želja i sprovodimo onlajn projekcije. Nakon što ste dobili detaljne, sveobuhvatne informacije i odgovore na vaša pitanja o svim objektima, birate odgovarajuću opciju.

2. Zaključivanje ugovora
Nakon odabira objekta šaljete skeniranu kopiju svog stranog pasoša i imena oca i majke latinicom, kao u njihovim inostranim pasošima. Ovlašćeni predstavnik Stai Propertija popunjava ugovor, unoseći u njega podatke o Vašem pasošu i sve podatke o objektu. Ugovorom su navedeni svi uslovi transakcije: dostupnost rata, raspored plaćanja, opremljenost stana, raspored i drugi uslovi.

3. Potpisivanje ugovora
Nakon popunjavanja ugovora, skenirane kopije dokumenta vam se šalju u bilo kom prikladnom messenger-u ili putem e-pošte. Odštampate ugovor i potpišete ga. Skenirana kopija ugovora koji ste potpisali se šalje nazad u Stai Properti i potpisuje ga druga strana.

4. Prijem ugovora
Nakon potpisivanja ugovora od strane svih strana, šalje vam se skenirana kopija dokumenta. Na zahtev, originalni dokument se može poslati međunarodnom poštom.

5. Plaćanje depozita (rezervacija)
Plaćate unapred dogovoren depozit, tako da je imovina rezervisana za vas.

6. Plaćanje glavnice
Zatim prelazite na proceduru plaćanja preko bankovnog računa. Potvrda o uplati - bankovni račun (nakon prijema uplate). Prilikom gotovinskog plaćanja od strane ovlašćenog lica, potvrda o uplati je potvrda našeg računovodstva. Možete razgovarati i odabrati pogodne načine plaćanja sa svojim ličnim menadžerom Stai Properti.

7. Dobivanje TAPU
Nakon 100% plaćanja, programer izdaje dokumente neophodne za dobijanje prava vlasništva (TAPU). Možete sami izdati TAPU po dolasku u Tursku ili izdati punomoćje za predstavnika Stai Properti-a, koji će izdati TAPU na vaše ime bez vašeg učešća. Ovo punomoćje je za jasno definisane aktivnosti koje naš zaposlenik može obavljati u vaše ime.

Konačan paket dokumenata biće vam poslat preko kancelarija naših predstavništava u vašoj zemlji, ili će biti prebačen vašem predstavniku u Turskoj.

Ostavite zahtev za besplatne konsultacije o svim pitanjima vezanim za kupovinu nekretnina na daljinu.

Brz izbor nekretnina
Zakažite konsultacije sa iskusnim menadžerima koji će vam pomoći da uštedite ne samo novac, već i vreme.
Projekti Stay Property
Gradimo više od 20 godina. Ostavite zahtev i poslaćemo vam cenovnik
Imate bilo kakvih pitanja?
Zakažite konsultacije sa iskusnim menadžerima koji će vam pomoći u izboru nekretnine
Veronika Panfilenko
Телефон:
Языки
ukrajinski, ruski, engleski turski
Tijana Bradic
Телефон:
Языки
srpski, bosanski, grčki, engleski
Saleh Al-Hammoud
Телефон:
Языки
arapski, turski, engleski, nemački
Yulia Lega
Телефон:
Языки
ruski, turski, engleski
Ulyana Korkmaz
Телефон:
Языки
ukrajinski, ruski, engleski, turski
...