Usluge

Transakcija kupoprodaje je bila uspešna, a vi ste postali ponosni vlasnik turskih nekretnina. Glavne formalnosti su završene, ali predstoje i mnoge obaveze koje će vam stručnjaci agencije STAY PROPERTY uvek pomoći da rešite. Nudimo kompletnu postprodajnu uslugu.

Naš zadatak je da proces vlasništva učinimo što lakšim i jednostavnijim, a prilagođavanje u novoj zemlji što ugodnijim.
Besplatne usluge
Stanovi i nameštaj
Stanovi u Turskoj se najčešće prezentuju na prodaju sa završnom obradom po sistemu ključ u ruke. To znači da nećete imati problema sa popravkama, a možete se useliti odmah nakon papirologije. Samo treba da vodite računa o situaciji: kupite i nabavite nameštaj , kućni aparati, kao i druge sitnice, uređenje doma. Takve robe ima na pretek u turskim prodavnicama, ali će proces kupovine biti težak ako ne govorite barem osnovni govorni engleski.
STAI PROPERTI pruža usluge vodiča-prevodioca koji će vam pomoći da kupite sve što vam je potrebno, kao i da dobijete dodatne usluge u lokalnim prodavnicama: popuste, produženu garanciju i još mnogo toga.
Kupovina nameštaja se može obaviti kako lično sa klijentom, tako i daljinski putem kataloga, ako u ovoj fazi još ne možete doći u Tursku. Svi potrebni detalji se lako mogu dogovoriti na Internetu, a naši stručnjaci će izvršiti direktnu kupovinu, preuzeti proces koordinacije isporuke i plasmana kupljene robe u stanu.
Zakaži
Operativni izbor
Zakažite konsultacije sa iskusnim menadžerima koji će vam pomoći u izboru nekretnine
Tapu dekoracija
U proseku, proces registracije vlasništva nad nekretninama u Turskoj i prijem relevantnih dokumenata traje tri radna dana, ali zahteva prisustvo ili izvršenje određenih dokumenata.
Naši stručnjaci će vam pomoći da ovu proceduru prođete udobno i u najkraćem mogućem roku.
Izračunaćemo sve potrebne troškove za registraciju nepokretnosti i tačno ćete znati koliko ćete morati da imate. Nema neprijatnih iznenađenja!
Zakaži
Usluge zaključivanja ugovora za usluge pretplate
Posle kupovine nekretnine potrebno je zaključiti ugovore za pružanje energije, vode, interneta, usluga mobilnih komunikacija. I ove aktivnosti zahtevaju vreme i prilično su mučne za osobu koja ne govori turski.
Stručnjaci STAY PROPERTY će se pobrinuti za sve brige vezane za izvršenje ugovora o pretplati i njihovu podršku.
Sve što treba da uradite je da potpišete papire!
Zakaži
Provera tehničkog stanja opreme
Čak i nova vodovodna ili elektroinstalacija, kao i oprema u novouređenom stanu u novogradnji, mogu da počnu „nestašno” „u najnepovoljnijem trenutku – na dan vašeg dolaska.
Specijalisti kompanije će po potrebi organizovati pregled stanja vodovoda, sistema klimatizacije i elektro opreme nakon zaključenja ugovora o pretplati.
U slučaju kvara, pomoći ćemo pozivom stručnjaka servisa da ih otklone u najkraćem mogućem roku.
Zakaži
Pomoć pri selidbi
Preseljenje u drugu zemlju je uvek prilično stresan događaj. Gde urediti decu da uče? Koji vrtić je najbolji?
Da li turski univerziteti primaju strane studente i šta je za to potrebno?
Pitanja - milion. Pomoći ćemo vam u prikupljanju primarnih informacija o pitanjima koja su vam važna!
Zakaži
Plaćene usluge
Popravka i dekoracija
Često novi vlasnik želi da uradi nešto „za sebe“, popravi, promeni dizajn.
STAY PROPERTY zapošljava menadžere za popravke koji će vam pomoći da brzo napravite predračun i spisak radova, kao i da kontrolišete proces realizacije.
U završne radove su uključeni samo iskusni stručnjaci sa iskustvom, tako da možete biti sigurni da će rezultat ispuniti sva očekivanja, visoke standarde kvaliteta.
Zakaži
Čišćenje
Stanovi u kompleksima se izdaju bez brda smeća poznatog mnogim stranim kupcima - već sa gotovim finim završetkom ""ključ u ruke"". To znači da je primarno čišćenje ""po građevinarima"" već obavljeno. Ali mi shvatite koliko je važno doći ne samo u „„počišćeno za graditeljima““, već u zaista čist stan, u kome nema ni trunke prašine!
STAY PROPERTY će se pobrinuti za udobnost vašeg kretanja.
Pre vašeg dolaska uvek smo spremni da organizujemo generalno čišćenje i čišćenje stana ili kuće, kako bi po dolasku sve bilo blistavo čisto, a vi odmah uživali u odmoru u svom novom domu bez gubljenja vremena na dovođenje u red.
Zakaži
Operativni izbor
Zakažite konsultacije sa iskusnim menadžerima koji će vam pomoći u izboru nekretnine
Iznajmljivanje
Često se nekretnine u Turskoj ne kupuju za korišćenje tokom cele godine. Kada napustite zemlju na duže vreme, biće vam ponuđene usluge iznajmljivanja kako biste ostvarili dodatni profit.
Naša kompanija ima bazu podataka već proverenih zakupaca sa preporukama.
Ako je potrebno, specijalisti Stay Property će vam uvek pomoći da se upoznate i nastanite kod vaših rođaka, kolega ili prijatelja koji žele da se opuste u Turskoj u vašem odsustvu.
Zakaži
Usluge transporta
Često nije baš zgodno putovati taksijem, posebno u zemlji koja je još uvek nepoznata - tarife, pozivne tačke, neobični automobili.
Naši stručnjaci će vam uvek pomoći da iznajmite automobil ili da vam savetuju oko kupovine.
Uz našu pomoć možete posetiti najveće auto kuće, koristiti usluge prevodioca pri kupovini automobila od privatnog lica, a takođe i dobiti sveobuhvatnu pravnu podršku prilikom registracije vozila kao svojine.
Zakaži
Projekti Stay Property
Gradimo više od 20 godina. Ostavite zahtev i poslaćemo vam cenovnik
Usluge osiguranja
Bezbednost zdravlja i imovine je veoma važno pitanje, posebno kada ste u drugoj zemlji.
U STAY PROPERTY možete osigurati svoj automobil, imovinu, kao i zdravlje vas i svih članova vaše porodice.
Stručnjaci će vam pomoći da odaberete najbolji plan osiguranja kako u slučaju osiguranog slučaja nećete imati problema sa primanjem dospele naknade i neće biti neprijatnosti.
Zakaži
Projekti Stay Property
Gradimo više od 20 godina. Ostavite zahtev i poslaćemo vam cenovnik
Transferi
Prva stvar koju vidite po dolasku (osim pasoške kontrole i aerodroma) je transfer prevoz. Bićemo srećni da vam pomognemo da izvučete maksimum iz vašeg putovanja kući.
Na zahtev, postprodajna služba organizuje transfere za vas i vaše goste sa aerodroma, kao i usluge ličnog vozača.
Pomoći ćemo vam da dobijete što prijatnije utiske i koristi od sopstvenih nekretnina u Turskoj, da se lako prilagodite novoj zemlji i okruženju.
Zakaži
Projekti Stay Property
Gradimo više od 20 godina. Ostavite zahtev i poslaćemo vam cenovnik
Video pregledi nekretnina u Turskoj
Predjite na kanal
Imate bilo kakvih pitanja?
Zakažite konsultacije sa iskusnim menadžerima koji će vam pomoći u izboru nekretnine
Veronika Panfilenko
Телефон:
Языки
ukrajinski, ruski, engleski turski
Tijana Bradic
Телефон:
Языки
srpski, bosanski, grčki, engleski
Saleh Al-Hammoud
Телефон:
Языки
arapski, turski, engleski, nemački
Yulia Lega
Телефон:
Языки
ruski, turski, engleski
Ulyana Korkmaz
Телефон:
Языки
ukrajinski, ruski, engleski, turski
...