Vesti

08 April 2024
Benefiti investiranja u nekretnine na Severnom Kipru: Savetnik za turske investitore - Stay Property nevs
Investiranje u nekretnine na Severnom Kipru nudi niz benefita za turske investitore, uključujući povoljne cene nekretnina, rastuću privredu, atraktivne turističke destinacije i mogućnosti za visok povrat ulaganja. Kao savetnik, važno je istražiti tržište i pravne uslove kako bi se osiguralo uspešno ulaganje.
Pročitajte više
08 April 2024
Zašto sve više Srba kupuje stanove na turskom primorju - Stay Property nevs
Sve više Srba kupuje stanove na turskom primorju zbog privlačne kombinacije mediteranskog načina života, blage klime, bogate kulture i istorije, kao i povoljnih cena nekretnina. Ovo omogućava Srbinima da uživaju u odmoru ili ostvare investiciju u nekretnine u popularnim turskim letovalištima.
Pročitajte više
08 April 2024
Luksuzne vile u poređenju s modernim stanovima: Perspektive na tržištu nekretnina u Istanbulu - Stay Property nevs
Luksuzne vile nude prostranost, privatnost i ekskluzivnost, dok moderni stanovi nude praktičnost i urbanu udobnost. Na tržištu nekretnina u Istanbulu, luksuzne vile privlače kupce koji cene luksuz i prestiž, dok su moderni stanovi popularni među onima koji traže praktično rešenje u centru grada. Razumevanje preferencija kupaca ključno je za uspeh na tržištu nekretnina u Istanbulu.
Pročitajte više
02 April 2024
Lokalni izbori u Turskoj. Istanbul, Antalija, Alanja: Ko je postao gradonačelnik?
Održani su dugo očekivani lokalni izbori u Turskoj, pri kojima su gradovi dobili nove gradonačelnike. Prema rezultatima prebrojavanja glasova, najveća opoziciona stranka CHP vodi ispred vladajuće AKP stranke.
Pročitajte više
Brz izbor nekretnina
Zakažite konsultacije sa iskusnim menadžerima koji će vam pomoći da uštedite ne samo novac, već i vreme.
Projekti Stay Property
Gradimo više od 20 godina. Ostavite zahtev i poslaćemo vam cenovnik