MIPIF 2023: Kompanija Stay Property je predstavila nove projekte

Kompanija Stay Property učestvovala je u MIPIF medjunarodnoj izložbi posvećenoj investiranju u strane nekretnine premijum i biznis klase.

Dogadjaji su uspešno sprovedeni u: Moskvi  Juna  29-30, i u Sent Pestersburgu Jula 4-5, 2023. godine.

MIPIF je medjunarodna platforma ( udruženje ) čiji je cilj da spoji profesionalce iz domena nekretnina. Investitore i ljude koji se interesuju za invvestiranje u strane nekretnine, formirano  2017. godine.

Platforma organizuje konferencije i skupove profesionalaca iz domena nekretnina, online i uživo sajmove nekretnina, govore eksperata,  webinare i ostale skupove ( eventove ).

Naši eksperti su zabeležili veliku zainteresovanost investitora, kada su u pitanju elitni projekti u Turskoj i Severnom Kipru. Stay Property je predstavio nove komplekse ( rezidencije ) koji su se tek pojavili na tržištu nekretnina, tako da kupci mogu da izaberu najbolju opciju za investiranje , dobiju najbolju cenu još u  ’’fazi nacrta’’ i odgovarajuće načine plaćanja rata bez kamate. 

Posetioci MIPIF sajmova i dogadjaja će uvek dobiti ,,mesta u prvim redovima’’  prilikom pokretanja projekata od vodećih developera.  Zadovoljstvo nam je bilo da pokažemo naše ekskluzivne projekte na najboljim lokacijama i destinacijama.

Sledeći  dogadjaj će se održati u Septembru 23-23, 2023. godine u Moskvi. Obaveštenja možete naći na MIPIF web stranici – mipif.com i na Telegram kanalu t.me/mipif.Na sve vesti
Brz izbor nekretnina
Zakažite konsultacije sa iskusnim menadžerima koji će vam pomoći da uštedite ne samo novac, već i vreme.
Projekti Stay Property
Gradimo više od 20 godina. Ostavite zahtev i poslaćemo vam cenovnik