Payallar je dobar kvart Alanya

Paiallar se nalazi na samo 9 km od centra Alanje, na strani Kleopatrine plaže. Ova lokacija garantuje udobnost života i opuštanja. Blizina centra takođe služi kao pokazatelj za investitore.

Ova oblast ima slobodne parcele za gradnju, uskoro će tu biti nova Alanja, lepa i luksuzna. 6 km morske obale sa udobnim ulaskom u more, blago nagnutom obalom i dobro opremljenim plažama.

U Pajalaru se nalaze škole, licej, bolnica, ambulanta, stomatologija, supermarketi, prodavnice prehrambenih proizvoda, prodavnice raznih grupa robe, benzinske pumpe, bankomati, apoteke, suvenirnice. U blizini velike četinarske šume. Infrastruktura postoji iu susednom okrugu Konakli.Na prvoj obali su uglavnom hoteli, a dalje u unutrašnjosti su brojni staklenici, niska stambena naselja. Područje sa perspektivom brzog razvoja. O tome svedoči i činjenica da je uprava izdvojila finansijska sredstva za unapređenje pojasa plaže Pajalar. Predviđeno: biciklistička staza sa dve trake dužine 4 km, staza za šetnju, izletišta, igralište, sprave za vežbanje na otvorenom, trg, osmatračnica, kafić, teren za odbojku na pesku, teren za košarku, parking za 105 automobila.

Još jedna prednost Paiallar oblasti za kupovinu nekretnina je izgradnja velike moderne bolnice na površini od 13,4 hektara.

Ovde je započeta i izgradnja multibrendovog tržnog centra. U susednim oblastima su poznati noćni klub Summer Garden, Sealania Seapark, Sealania Dolphinarium.

Na sve vesti
Brz izbor nekretnina
Zakažite konsultacije sa iskusnim menadžerima koji će vam pomoći da uštedite ne samo novac, već i vreme.
Projekti Stay Property
Gradimo više od 20 godina. Ostavite zahtev i poslaćemo vam cenovnik